Vágólapra másolva!
Ha szeretnéd látni, hogyan harcol a beparázott Eric Bana a démoni erők ellen, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Távozz tőlem, Sátán! című film premier előtti vetítésére az Origo Filmklubba.
Vágólapra másolva!

A Távozz tőlem, Sátán! című horrorfilmben egy Ralph Sarchie nevű New York-i nyomozó a munkája során megmagyarázhatatlan jelenségekkel találkozik, melyekről egy pap azt állítja, hogy természetfeletti eredetűek, pontosabban az ördög szállta meg azokat, akikkel Sarchinak dolga akadt. A pap figyelmezteti a nyomozót, hogy azzal, hogy ezeknek az ügyeknek a nyomába ered, saját magát és családját is a démonok célpontjává teszi, de úgy tűnik, az elszánt fickót ez nem tántorítja el.

Eric Bana a Távozz tőlem, Sátán! című filmben Forrás: InterCom

A viszonylag ismerősen hangzó sztori érdekessége, hogy bármilyen hihetetlen is, de valós történeten alapul: a már visszavonult Sarchie tényleg New York-i rendőr volt, aki másodállásban démonológussá képezte ki magát, és ördögűzésekben is segédkezett. A film forgatókönyve Beware the Night című önéletrajzi könyvén alapul.

A Távozz tőlem, Sátán!-t Scott Derrickson rendezte, aki az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Sinister című horrorfilmet is csinálta, Sarchie-t Eric Bana alakítja, a papot Édgar Ramírez (A titánok haragja, Nyitott szívvel) játssza, Sarchie feleségét pedig Olivia Munn (Híradósok) formálja meg.

* * *

Ha szeretnéd megtekinteni a Távozz tőlem, Sátán! című filmet az Origo Filmklub július 9-i vetítésén, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Távozz tőlem, Sátán!" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Eric Bana korábban melyik szuperhőst formálta meg az alábbiak közül?

A) Batman
B) Hulk
C) Superman

A helyes megfejtést beküldők közül kb. 80 játékost sorsolunk ki, akiket mozipartnerükkel együtt meghívunk a Mammut mozi 2-es termében július 9-én, szerdán 19 órakor kezdődő vetítésünkre. Az előadásra jegyet vásárolni nem lehet.

A játék egyfordulós, ideje: 2014. június 18. - július 7. A sorsolásra 2014. július 8-án kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.