Suárez a kritikusainak ajánlja a góljait

uruguay - anglia, vb 2014, gól, d-csoport, suarez
SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 19: Luis Suarez of Uruguay celebrates after scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and England at Arena de Sao Paulo on June 19, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Luis Suárez, az uruguayi válogatott csatár gólokkal válaszolt azoknak, akik kritizálták őt. Roy Hodgson angol kapitány nem mond le.
Vágólapra másolva!

"Erről álmodtam. Élvezem a pillanatot, ez volt a kárpótlás számomra a kritikákért, amiket elszenvedtem. Ezt a két gólt azoknak ajánlom, akik kritizáltak. A meccs előtt sokan voltak, akik kinevettek az utóbbi években látott hozzáállásom miatt. Kíváncsi lennék, mit gondolnak most" - nyilatkozta Luis Suárez, aki duplájával eldöntötte az Uruguay-Anglia mérkőzést.

A Premier League gólkirálya azt mondta, ez volt pályafutása egyik legjobb meccse. Suárez az örömmámorban sem feledkezett liverpooli csapattársáról, Steven Gerrardról, aki egy szerencsétlen fejessel gólpasszt adott az uruguayi csatárnak. "Mondtam neki, hogy fel a fejjel. Ő a legjobb játékos, akivel együtt szerepelhettem" - dicsérte Gerrardot Suárez.

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Julian Finney

Az angol válogatott még sosem vesztette el első két csoportmeccsét egy vébén, és sokakban már az is felmerül, hogy Roy Hodgson távozhat a posztjáról. "Hihetetlenül csalódott vagyok, de nem áll szándékomban lemondani. Ha viszont az angol szövetség úgy érzi, nem én vagyok a megfelelő ember, akkor elfogadom a döntésüket" - magyarázta a kapitány. Anglia még továbbjuthat a csoportjából, de ehhez az kéne, hogy az olaszok nyerjenek Costa Rica és Uruguay ellen is, Anglia pedig több góllal verje Costa Ricát.