Impotens olaszok, vérbő ellenfél

focivébé, olaszország-costa rica
RECIFE, BRAZIL - JUNE 20: Mario Balotelli;and Giancarlo Gonzalez of Costa Rica go up for a header during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Costa Rica at Arena Pernambuco on June 20, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Costa Rica elszánt, mégis felszabadult játékkal verte a kényelmes Pirlóékat.
Vágólapra másolva!

Costa Rica zsinórban a második volt világbajnokot győzte le: Uruguay után Olaszországot. Ezzel már nyolcaddöntős, miközben Anglia kiesett a csoportból. A lagymatag olasz támadások nem sok sikerrel kecsegtettek: egy kiugratás sikerült, amit Balotelli mellé löbbölt, volt egy-egy jó lövése Thiago Mottának és Balotellinek, illetve egy szabadrúgása Pirlónak. Több veszélyt nem is jelentettek a kapura.

Forrás: Origo

Costa Rica az önfeláldozó játékéval nyert, lazán, félelem nélkül játszott, ráadásul a legismertebb játékosa, Joel Campbell is kivette a részét a védekezésből - szemben Balotellivel, aki egy labdát sem szerzett vissza, és tízzel több párbajt vesztett el nála.

Forrás: Origo

Pedig Balotelli nem játszott kimondottan rosszul, csak épp nem végzett akkora munkát, mint az ellenfél támadói, és ez több olaszról is elmondható.

Forrás: Origo