Chiellini a hibás!

Vágólapra másolva!
Az uruguayi csapatkapitány, Diego Lugano Giorgio Chiellinit tartja hibásnak, amiért megharapta Luis Suárez. Mi több, Chiellini emberileg csalódást okozott neki.
Vágólapra másolva!

Chiellinit még 0-0-nál, tíz perccel a lefújás előtt harapta meg Suárez, aki fájlalta is a fogait utána rendesen. A harapásnyomok tisztán látszódtak a védő vállán, Lugano azonban mintha egy párhuzamos univerzumban töltötte volna ezeket a perceket.

"Le kell vetíteniük nekem az esetet, mert semmit nem láttam" - mondta közvetlenül a meccs után a dél-amerikaiak csapatkapitánya. "Ezt ma látták, vagy a korábbi években? Ma nem láthatták, mert nem történt semmi."

Sőt, Lugano úgy gondolja, mindenért az áldozat a hibás: "Chiellini hozzáállása a lehető legrosszabb. Ő egy nagyszerű védő, magas presztízzsel. Aztán lejön a pályáról, sír, és az ellenfelére mutogat. Emberileg hatalmas csalódást okozott nekem."

Suárez ugyanakkor már harmadszor harapta meg valamelyik ellenfelét a pályafutása során. A FIFA nyomozást indított az ügyében, és ha bűnösnek találja, akár fél évre is eltilthatja.