Szász Kitti kiugrott a repülőből

Szász Kitti ejtőernyős ugrás tandemugrás
Szász Kitti
Vágólapra másolva!
A háromszoros magyar freestyle-világbajnok Szász Kitti szabadeséssel egybekötött ejtőernyős tandemugrást hajtott végre Brazíliában hétfőn, a keddi célja pedig, hogy Lionel Messitől autogramot kapjon a mezére az argentin-svájci meccsen.
Vágólapra másolva!

"A boituvai repülőtéren eleinte kalapált a szívem, főleg akkor, amikor a kísérőmmel együtt a gépből ki kellett ugranom, de aztán megnyugodva tapasztaltam, hogy teljes biztonságban vagyok"- nyilatkozta a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának Szász Kitti.

Forrás: Szalay Péter

"Az adrenalin-szintem alaposan felszökhetett, amíg újra földet érezhettem a lábam alatt. Azok a hosszú perceknek tűnő másodpercek voltak a legizgalmasabbak, amikor az ejtőernyőket még nem nyitottuk ki, tehát szabadesést hajtottunk végre. Két évvel ezelőtt sárkányrepülőzni vittek el, de az a kihívás kismiska volt a mostanihoz képest. Még szerencse, hogy bevállalós lány vagyok" - tette hozzá a sportolónő.

A freestyle-világbajnoknak az argentin-svájci meccsen van jelenése, ám hogy mit kell tennie, azt csak közvetlenül a kezdés előtt tudja majd meg. "Bármilyen szerepet is kapok este, azon leszek, hogy a lehető legközebb tudjak kerülni a mérkőzés szereplőihez, elsősorban persze Messihez, a nagy kedvencemhez. Hétfőn az égben jártam, ma a mennyben érezném magamat, ha közös fotó készülne kettőnkről és autogram kerülne a mezemre" - fogalmazott Szász Kitti.