Újra adja a Twin Peakset a magyar tévé

twin peaks
Vágólapra másolva!
A vébé után újra találkozhatunk Cooper ügynökkel és a fura városka lakóival.
Vágólapra másolva!

A Twin Peaks visszatér, július 21-től adja az M1. A széria 1990 és 1991 közt ment az USA-ban, harminc rész került képernyőre, Mark Frost és David Lynch irányításával. Az első évad végén már válaszokat kapott a néző, ünnepelt is a tévészakma, de a második szezonra már nagyon elfogytak a nézők. A sorozatról hosszabban írtunk korábban, innen megtudja, mi lett a szereplőkkel azóta.

Néha felmerül, hogy folytatni kéne, ha már kultikussá lett két évad alatt: 2009-ben például a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan jelezte, valahogyan visszahozná, őt nem nagyon kéne győzködni. A színész azt tervezgette, hogy - megfelelvén a modern kor követelményeinek - nem is a televízióban, hanem az interneten jelentkezhetne a sorozat, ötperces webizódok formájában. 2013 elején is felmerült, hogy jön a folytatás, mert David Lynch többször találkozott NBC-s vezetőkkel, ám semmi nem lett belőle.

Forrás: abc

A rajongókat legutóbb az új Blu-ray kiadásának híre hozta lázba, ugyanis ezen másfél órányi plusz lesz. A Twin Peaks: The Entire Mystery július végén kerül a boltokba, és olyan jeleneteket tartalmaz, amelyeket a tévézők, de még az elszánt hívek sem láthattak korábban, alternatív fordulatokat jelentettek volna a sokak számára amúgy is kusza történetben.