Vágólapra másolva!
A vébén járt sztárok közül többen hiányozni fognak, az újak közül viszont Cesc Fabregas és Diego Costa is pályára léphet a Chelsea-ben az FTC elleni felkészülési meccsen.

A Chelsea ausztriai edzőtáborral készül az új szezonra, és José Mourinho huszonhatfős keretében az új szerzemények közül Cesc Fabregas, Diego Costa és Filipe Luis is helyet kapott.

A Chelsea meghatározó emberei közül Petr Cech, Branislav Ivanovic és John Terry szintén a többiekkel tartott, a vébén szereplők közül viszont többen hiányozni fognak, így a belga Edin Hazard és Romelu Lukaku, a brazil Oscar és Ramires, vagy az újdonsült világbajnok német André Schürrle.

A Chelsea szerdán játssza első edzőmeccsét az osztrák Wolfsberg ellen, amelyben az előző NB I-es szezon gólkirálya, Simon Attila is pályára léphet. Vasárnap a szlovén Olimpija Ljubljana lesz az ellenfél, majd a holland Vitesse Arnhemmel és a német Werder Bremennel is megmérkőzik a Chelsea. Az edzőtábort az augusztus 10-i, Ferencváros elleni meccsel zárják a londoniak, ez lesz az új FTC-stadion avatómeccse.

A Chelsea kerete:
kapusok: Petr Cech, Mark Schwarzer, Matej Delac, Mitchell Beeney
védők: John Terry, Gary Cahill, Branislav Ivanovic, Kurt Zouma, Cesar Azpilicueta, Filipe Luis, Nathan Ake, Nathaniel Chalobah, Andreas Christensen
középpályások: Cesc Fabregas, Nemanja Matic, Marco van Ginkel, Oriol Romeu, Mohamed Salah, Jeremie Boga, Isaiah Brown, Lewis Baker, John Swift
csatárok: Diego Costa, Fernando Torres, Patrick Bamford, Dominic Solanke