Modern nőket szórakoztat Berki Krisztián

Berki Krisztián, Pamela
Vágólapra másolva!
Szeptember 1-jén indul a FEM3 új magazinműsora, melyben műsorvezetőként kerül képernyőre az Édes élet -ből ismert Berki Krisztián.
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk feltételes módban, mostanra pedig biztossá vált: Berki a rutinos műsorvezető, Czippán Anett oldalán tűnik majd fel kéthetente minden délelőtt 9.40 és 11.40 között a FEM3Café című magazinműsorban. Az aktuális sztárinterjúk mellett életmódtippek, gasztronómia, gyereknevelés, fogyókúrás ötletek és minden olyan téma helyet kap, ami "egy modern nőt szórakoztat".

"Nagyon jó érzés, hogy a TV2 Csoport hosszú távon gondolkodik bennem és felkért erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy majd tréningeznem kell, pedig most éppen ez történik" - nyilatkozta Berki.

Forrás: facebook/Édes Élet

Czippán Anett is várja a debütálást: "Élő műsort vezetni szép kihívás, mindketten nagyon várjuk már az első adást. Nagyon kellemesen csalódtam Krisztiánban: a próbafelvételek során kiderült, jól fogunk tudni együtt dolgozni, értjük és érezzük egymás humorát, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jó párost alkossunk a képernyőn."