Berki elnyomta Czippán Anettet, összhang sem volt

FEM3Café
Vágólapra másolva!
Ma reggel került először képernyőre a FEM3 új magazinműsora, a FEM3Café. A főként női témákat boncolgató műsor házigazdái hetente cserélődnek majd, szeptember 1-jén Czippán Anett és az Édes élet-ből ismert Berki Krisztián debütáltak, őket váltja majd a Váczi Gergő-Szalai Vivien páros. Az első élő adás a témák tekintetében színes, de mégis unalmas volt, a műsorvezetők pedig egyelőre nagyon nincsenek összhangban egymással.
Vágólapra másolva!

Berki sem tud mindent

Nem hiába tartott Czippán Anett attól, hogy ahogy ő fogalmazott, Berki nyomja majd az egóját az adás ideje alatt. A kétórás élő műsorban alig hagyta szóhoz jutni társát, a szülés utáni súlyproblémákról és a kisbabák hordozóban való cipeléséről is inkább ő beszélgetett a meghívott vendégekkel. Miután hosszasan taglalták a női mell szoptatás utáni megereszkedését, előkerült néhány implantátum is asztalról, melyeket Czippán óvatosan nyomkodott, Berki viszont a kezébe vett és a mellkasára téve tette fel kéréseit a meghívott plasztikai sebésznek. A beszélgetés akkor kezdett igazán kínossá válni, főleg a műsorvezető társ számára, mikor a „tegyünk már be neked egyet” és hasonló mondatok hangoztak el.

A szilonokkal hadonászó Berki arra is próbálta rávenni a látszólag eléggé zavarban levő partnerét, hogy csináltassa meg a melleit, amiket természetesen ő kifizet. Ő persze ellenkezett és próbált témát váltani, Berki viszont a szakértőt is arról faggatta, milyen méretű implantátumot ajánl Anettnek. Czippán egyszer ki is mondta, hogy kikészült Krisztiántól, az implantátumok méretének latolgatásánál pedig odabökte neki, hogy ne okoskodjon már, mindent ő sem tudhat. Próbálták a kínos pillanatokat témaváltással elterelni, de minden beszélgetésben Berki szövegelései voltak a dominánsak.

Forrás: FEM3Café

Modern, de nem túl izgalmas témák

A csatorna többször hangsúlyozta, hogy elsősorban modern nőket akar szórakoztatni, ezért az olyan trendi témákat, mint fűszernövény-termesztés és a paleo sütik készítése nem hagyhatták ki az első adásból. A konyhában kicsit jobban működött együtt a páros, feltehetően Berki nem a gasztronómia mestere, a díszletbe belépve annyit mondott, hogy "ott egy fahéj, azt felismerem." De legalább készült azt adásra, a meghívott gasztrobloggerel a zab szénhidráttartalmáról, a magas kakaótartalomról és a kókuszzsír olvadásáról is váltott néhány szót. Ez a része az adásnak még szórakoztató is volt, de Czippánnak itt is inkább a fakanál és a tésztakevergetés jutott.

A rövid sütögetés mellett a Maminbaba hordozós latin fitness társaság három tagja is feltűnt a képernyőn, némi pörgést hozva az adásba. A koreográfiát megbontva Berki is bepördült a táncoló anyukák közé, majd miután nagynehezen felkötözték kislányát a hátára, kipróbálta a táncot. Itt sem világos, hogy miért nem a női műsorvezető próbálja ki ezt a terhesség után ajánlott mozgást, miért Berki bohóckodott a hátára kötött Zselykével. Kemény percek voltak ezek.

Nem ártott volna a gyermekhordozó felkötözését a műsor előtt kipróbálni, percekbe telt, míg élő adásban feltették a kigyúrt testére a gyereket, aki láthatóan kényelmetlenül csöngött apja hátán. A meghívott táncos mamik hangsúlyozták is, hogy ez nőknek kitalált műfaj, ezért volt meglehetősen zavaró és érthetetlen, hogy Berkinek adták a feladatot.

Forrás: FEM3Café

Kínos első csók sztori

Az első adásba Fluor Tomi volt a meghívott vendég, mert őt találták olyan fiatal magyar hírességnek a szerkesztők, akivel jót lehet majd beszélgetni az iskolakezdésről. A 27 éves rapper sem nagyon értette, mit keres ő ott, hisz nem mostanában ült az iskolapadban. Jobb lett volna kisgyermekes sztáranyukákat invitálni a beszélgetésre, akkor nem terelődött volna el egykönnyen a téma a kamaszkorra és az első csókra.

Nem meglepő módon itt is Berki sztorija kapott nagyobb hangsúlyt, aki lelkesen mesélte, hogy vált különlegessé a lányok körében csóktechnikájával. Feltűnt a képernyőn Joshi Bharat is, aki a családi fotóalbumból hozott magáról néhány gyerekkori képet és azokról sztorizgatott. Ez egyébként állandó rovata lesz a műsornak, sok gyerekfotót láthatnak a nézők reggelente, amit érdekesebb sztorikkal fel lehetne dobni.

Forrás: FEM3Café

Aki mindent tud a nőkről

Az első adás alapján tényleg a női nézőknek szól a FEM3Café, ami nem is lenne rossz, ha meglenne az egyensúly a műsorvezetők között. Ha Czippán Anett betartaná korábban tett ígéretét és néha helyretenné Berkit, jóval élvezhetőbb lenne a műsor. Néhány jelenet olyannak tűnt, mintha az Édes élet-et forgatnák épp, a vendégek csak körbeállták és nézték, hallgatták az egykori sportolót.

Élvezhető lehet a FEM3Café, ha meglesz az összhang, ha a magamutogatás helyett az aktuális témák kapják a nagyobb hagsúlyt. A házigazdák a női témákban felkészültek voltak, de a pörgős, izgalmas beszélgetések elsőre elmaradtak. Berki úgy gondolja, Magyarországon nincs rajta kívül olyan férfi, aki ennyire értene a nőkhöz, ezért más nem is tudna ezekben a témákban nőket foglalkoztató kérdéseket feltenni. Mi azért kíváncsiak vagyunk rá, hogy a Váczi-Szalai páros mit fog kihozni a műsorból jövő hétfő délelőtt.