Charlie Sheen lealázta a smucig sportolót

Premiere Of Dimension Films' "Scary Movie 5" - Arrivals GettyImageRank2 Celebrities Scary Movie 5 Scary Movie Five
HOLLYWOOD, CA - APRIL 11: Actor Charlie Sheen arrives at the Dimension Films' "Scary Movie 5" premiere at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on April 11, 2013 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
LeSean McCoy amerikaifocista pofátlanul alacsony borravalót hagyott egy étteremben, Charlie Sheen viszont jócskán kipótolta.
Vágólapra másolva!

LeSean McCoy amerikaifocista a Philadelphia Eagles csapatával 45 millió dolláros szerződést írt alá 2012-ben, ehhez képest egy helyi étteremben csupán 20 cent borravalót hagyott egy 61,56 dolláros fogyasztás után - vagyis az összeg 0,03 százalékát, holott az Egyesült Államokban a 25 százalékos borravaló sem számít túlzásnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Új rekord született" - kommentálta az esetet az étterem, amely az interneten közzé is tette a számlát, így a történet sokakhoz eljutott. Charlie Sheen annyira felhúzta magát rajta, hogy küldött is ezer dollárt a pincérnek, amit az étterem tulajdonosa igazán nagyra értékelt, "amerikai hősnek és úriembernek" nevezte a színészt. "Csak segíteni akarok" - írta Sheen a Twitteren.