Puzsér kiakadt a TV2-re Berki beszólása miatt

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián az Édes Élet-ben fejtette ki, hogy annak örülne, ha királyságában Puzsér Róbert lenne az udvari bolond. A kritikus közösségi oldalán reagált a beszólásra.
Vágólapra másolva!

"Nos, ha nekem is lehet egy kívánságom, az az lenne, hogy amíg Magyarország köztársaság, addig az udvari bolondra adjanak már csörgősipkát, hogy a drága kölcsönautói meg a taszító aranyfukszai ne tévesszék meg a széles tömegeket. Legyen világos minden tévénéző számára, hogy nem egy sikeres, gazdag embert látnak, hanem csak egy ócska, nyomorult hazugságot" - írta válaszként Puzsér, akihez a jelek szerint eljutott, hogy Berki egy tévéműsorban saját királyságról ábrándozott, és őt tenné meg udvari bolondnak.

Idézte a TV2 műsorában elhangzott mondatot, miszerint "minden köztársaságban vannak állami formák", majd fejtegette, hogy a kijelentés miatt nem Berkinek kell szégyellnie magát. Azt javasolta a műsor készítőinek, hogy nézzenek mélyen magukba, „vajon miért nem képesek e mellé a szerencsétlen ostoba proli mellé adni valakit, aki legalább általános iskolás színvonalra felhozza a mondanivalóját. Vagy ha nem, akkor legalább vágják ki a műsorból az alja suttyóságot! Elég nagy tahó a csatornájuk arca e nélkül is” - dühöngött Puzsér.

Forrás: Viasat3