Rádiótörténelmet ír a Morning Show

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs és Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! idejére sem áll le a Morning Show-val, Dél-Afrikából ébreszti a magyarokat.
Vágólapra másolva!

Októberben indul az RTL Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadja, amelyet - a korábbiakhoz hasonlóan - Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezet. A műsorvezető páros a dél-afrikai forgatás ellenére sem hagy fel a Morning Show-val, közel 9000 kilométer távolságból fogja ébreszteni a magyarokat - sőt október 19-ig Rákóczi Feri is velük lesz a dzsungel mellett felállított alkalmi stúdióban.

Forrás: facebook/Morning Show

A Class FM programigazgatója, Tiszttartó Titusz szerint a Morning Show rádiótörténelmet ír a különleges sugárzással: "Még soha nem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Class FM egy technikailag is egyedülálló projektet valósít meg ezzel, hiszen a Morning Show közel 9000 kilométer távolságból szól majd másfél hónapon keresztül. Egy szerkesztő és több technikus is kiutazik Balázsékkal" - mondta.