Halálugrásként gondol a műsorra a Sztárban sztár kiesője

Pásztor Anna, Sztárban sztár
Pásztor Anna Marilyn Mansonként állt színpadra
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna negyedikként esett ki a TV2 énekes műsorából, azonban csalódás helyett büszkeséget érez, hogy ilyen erős mezőnyben idáig jutott alternatív énekesnőként. Számára a Sztárban sztár játék és kihívás volt, mostantól pedig a tízéves nagykoncertjére készül, egy hónap múlva pedig visszatér a képernyőre a Rising Star zsűritagjaként.
Vágólapra másolva!

Az élő adásban Marilyn Mansonként állt a színpadra, külsőleg megdöbbentően hasonlított az énekesre, és úgy érzi, ennél jobban hangját és hörgését sem tudta volna jobban visszaadni. "Rohadt jól néztem ki, a smink és a haj is nagyon hasonlított. Marilyn Manson szétválasztja a tömegeket, valaki fél tőle, valaki isteníti, így ezzel én is megosztottam a nézőket."

"Az a helyzet, hogy nekem ez egy nagy jutalomjáték volt, hisz kakukktojás voltam ebben az egészben. Majdnem egy halálugrás volt egy alternatív énekesnőnek. Nem vagyok dalversenyes típus, sosem voltam karaoke-betyár, Tóth Vera és más hatalmas hangok mellett félig öngyilkosság volt" - nyilatkozta a Mokká-ban.

Pásztor Anna Marilyn Mansonként állt színpadra Forrás: EVA/Eva