Bárdos András: Anyám se lásson így

Celeb vagyok ments ki innen Celeb vagyok ments ki innen, RTL
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Bár a Celeb vagyok, ments ki innen! csak október 6-án startol az RTL Klubon, Bárdos András már szeptember 24-én elkezdte írni blogját élményeiről a reality honlapján. Az első bejegyzés a hivatalos sajtótájékoztató előtt került fel, mikor először találkozott leendő csapattársaival, a másodikat pedig az eseményen készült fényképeivel töltötte meg. Ezúttal a dzsungeles valóságshow reklámvideójának forgatásáról és aznapi élményeiről számolt be a blog követőinek.
Vágólapra másolva!

„Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből. Nem is vagy a dzsungelben. Nem?" - így kezdi mindhárom bejegyzését Bárdos, hisz a csapat csak október 3-án indul Dél-Afrikába, egyelőre itthonról posztolgat. Az élmények azonban a műsorkezdés előtt is gyűlnek, legutóbb a reality promójának forgatásán találkoztak a celebek. "Úgy tűnik, sikeres a lezuhanós repülős kis reklámfilm, sokaknak tetszik, ami nem lep meg, nekem is tetszik. Ha érdekel valakit, leírom, hogy készült. Már, amit láttam belőle" - kezdi a legújabb beszámolót.

Blogjában azt ecseteli, hogy a felvétel egy Budapest közeli repülőtéren készült, ahova kora reggel érkezett a társaság, és bár a rutintalanabbak azt hitték, hogy két órán belül megússzák, a tapasztalt tévés jól tudta, hogy akár egész napot is igényelhet a munka. "A televíziós forgatás remek móka annak, akinek tengernyi ideje van, nekem van, mert tudom, hogy a televíziós forgatás remek móka, de csak annak, akinek tengernyi ideje van. Erdei Zsolt, 'Madár' hibázott, neki délután egy pesti eseményen kellene megjelennie, szólok neki, hogy ez nem fog menni. Elmagyarázom neki, hogy a két óra az bizony egy forgatáson négy-öt, ez így volt mindig és így is lesz."

Bárdos András a Celeb vagyok ments ki innen! sajtótájékoztatóján Fotó: Polyák Attila

A bejegyzésben megemlíti a reklámanyag fontosabb szereplőit, Aleska Diamondot, Erdeit, Molnár Andit, Szabó Zsófit és Bea asszony, és arról is beszámol, hogy milyen érzés volt bezsúfolva lenni a kis gépbelsőben. "A gép annyira kicsi, hogy az operatőr alig fér be, a jelenetet, amikor Bea asszony nyugtatót vesz be, Erdeiék koccintanak, én pedig átadok egy magazint Szabó Zsófinak, körülbelül ötvenszer ismételjük meg."

A forgatási élmények mellett a nap fontos momentuma volt számára, hogy a szünetben kilógott egy közeli faluba bablevest enni, innen szintén posztolt egy fotót, hisz még wifi is volt. "Útközben a kocsiban azon gondolkodom, hogy egész elviselhető a társaság, és, hogy miért olyan mulatságosan nyeglék, önteltek és ebből fakadóan alacsony hatásfokúak a tévés forgatások, és, hogy vajon miért más ez mégis kissé, de ezt majd elmesélem legközelebb. Meg azt is, milyen volt lógni és - valljuk be, bármilyen nehéz is bevallani - rángatózni az alpinista kötélen, száz ember előtt, olyan pozícióban, amilyenben anyám se lásson. Ő főleg ne" - zárja gondolatait. Valószínűleg a negyedik bejegyzésre sem kell sokat várni, és Bárdos vélhetően a dzsungelből is gyakran fog posztolni a műsor követőinek.