Vágólapra másolva!
Pár napja egy albán zászlót a pálya fölé húzó drón okozott bonyodalmat a szerb-albán Eb-selejtezőn, amely végül félbeszakadt a játékosok és a berohanó szurkolók között kitört verekedés miatt. Argentínában még drónra sem volt szükség a harmadosztályban játszott Deportivo Roca-Cipolletti mérkőzésen, amely a második félidő közepén szakadt félbe.

Az egész azzal kezdődött, hogy Marcos Ramolla, a Cipolletti védője a 16-os közelében megrúgta ellenfelét, amiért sárga lapot kapott. Federico Fernandez, a Deportivo Roca játékosa nekiment Ramollának, akit a földre lökött, ezért pedig piros lapot kapott a bírótól.

A spori Ramollát is lezavarta később második sárgával, aki ettől teljesen elborult, és az egész pályán átsprintelt, hogy megbüntesse Fernandezt, aki miatt őt is kiszórták. Fernandezt azonban megvédték a társai, és ekkor szabadult el a pokol, óriási bunyó kezdődött, amiben még a Cipolletti egyik földön fekvő játékosát is fejbe rúgták.

Facundo Espinosa játékvezető bemenekült az öltözőbe, de később a sajtónak elmondta, hogy az első kettőn felül még további tíz játékost állított ki, úgyhogy a következő fordulókban mindkét csapatnak lehetnek gondjai az összeállításnál.