Vágólapra másolva!
John Terry, a Chelsea ikonja egy videointerjúban azt mondta, egy nap szívesen játszana a dán Bröndby csapatában, és egyáltalán nem biztos, hogy csak viccelt. 

Arra sem számított senki, hogy egy nap Frank Lampard majd a Manchester City színeiben lő gólt a Chelsea ellen, ehhez képest akár teljesen életszerű is lehet, hogy a pályafutása végén John Terry a dán bajnokságban vezessen le.

Jan Andersen, a Bröndby elnöke remek kapcsolatot ápol a játékossal, és az ő elmondása szerint nem elképzelhetetlen, hogy Terry a klub játékosa legyen. "Egy álmom válna ezzel valóra. Johnnak még sok éve van hátra a labdarúgásban, évről évre csak jobb lesz, a Bröndbyben bármikor szívesen látjuk."

John Terry Forrás: AFP

A felvetést nem cáfolta Terry sem, a dán TV2 csatornának nyilatkozva azt mondta, "elképzelhető, hogy eljön majd a nap. Hétvégente rendszeresen követem az eseményeket, mindig tudom, mit játszott a Bröndby. Jan nagyszerű ember, örömmel látom, hogy az ő irányítása alatt sokat fejlődött a klub."

Ha tényleg így alakulnának a dolgok, akkor a dán csapat középső védőpárosa igen erős lenne, hiszen a klubnál futballozik a Liverpooltól érkezett Daniel Agger is.