Zajlik a kkv-k országos játékos versenye

Vágólapra másolva!
Megtréfálták a szervezők a versenyzőket a KKVHÁZ idei Megyék Versenye II. fordulójában: ezúttal nem válaszokat, hanem kérdéseket vártak a megyei csapatoktól. A tét az, hogy a december 3-i budapesti döntőbe juthassanak. Eredményhirdetés 2014. november 12-én.
Vágólapra másolva!

A csapatoknak a verseny elnöksége minden tagjához kérdést kellett intézniük.

Néha maga a kérdés, a probléma felvetés beszédesebb, mint a válasz. Izgalmasnak ígérkezik, hogy az ország eltérő fejlettségű területeinek a kérdései között van-e észrevehető különbség. Ez az eltérés a határon túlról még markánsabb lehet. A megkérdezettek választják majd ki a szerintük leginkább releváns, legjobb kérdéseket.

Az elnökségben a makrogazdaság, a finanszírozás, az adózás, a biztosítás, a logisztika, a képzés, munkajog, valamint az érdekképviselet egy-egy szakembere várta és várja a kérdéseket. Izgalmas, esetleg egészen aktuális kérdések várhatóak a távközlési és az adóhatósági szakemberekhez is.

A nagyközönség még több napon át kifejtheti a véleményét kérdésekkel. A csapatok kérdései már elérhetőek itt. A közönség ide kattintva tudja feltenni kérdéseit, míg a Megyék verseny II. fordulójának feladatait itt tekinthetik meg.