Válaszolt a molesztálási vádakra a Csajok főszereplője

News, Lena Dunham
Vágólapra másolva!
Lena Dunham könyvének egyik részlete alapján egy konzervatív lap úgy véli, a színésznő molesztálta a húgát, amikor mindketten gyerekek voltak. A Csajok főszereplője válaszolt.
Vágólapra másolva!

A Csajok alkotója és főszereplője, Lena Dunham a Not That Kind of Girl című önéletrajzi könyvében leírt egy történetet hétéves korából, amikor éppen az anyját kérdezgette a női nemi szervekről, miközben felkeltette az érdeklődését az is, hogy húgának ugyanaz van-e a lába között, mint neki. "Lehajoltam és óvatosan szétfeszítettem a vagináját. Ő nem ellenkezett, én viszont felsikoltottam attól, amit odabent láttam... Miután anyám is megnézte a saját szemével, kiderült, hogy Grace hat vagy hét kavicsot felgyömöszölt magának" - olvasható a könyvben.

Lena Dunham nem érti a vádakat Forrás: AFP/Robyn Beck

A Truth Revolt nevű konzervatív honlap ezt már úgy tálalta, hogy Dunham molesztálta a kishúgát, amire a színésznő több Twitter-üzenetben válaszolt, rendesen kikelve magából. A témával kapcsolatos első posztjában "kurvára felháborítónak és gusztustalannak" nevezte a vádakat, később arra is kitért, hogy szerinte az a nem normális, aki kislányként nem volt kíváncsi egy másik lány nemi szervére. Szerinte a történet csupán annyiról szól, hogy milyen volt számára hétévesnek lenni.