Anyajegyet vettek le Birosról

HORIZONTAL Serbian goalkeeper Slobodan Soro (R) tries to block a shot by Peter Biros of Hungary during their men's semi-final water polo match of the FINA World Championships at the natatorium of the Oriental Sports Center in Shanghai on July 28, 2011.  A
Serbian goalkeeper Slobodan Soro (R) tries to block a shot by Peter Biros of Hungary during their men's semi-final water polo match of the FINA World Championships at the natatorium of the Oriental Sports Center in Shanghai on July 28, 2011. AFP PHOTO/PHILIPPE LOPEZ
Vágólapra másolva!
Biros Péter lábáról levettek egy anyajegyet, ezért nem játszott hetek óta az Eger vízilabdása.

A háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter bal vádlijáról szedtek le egy anyajegyet, amire a szövettani vizsgálatok miatt volt szükség.

"Orvosi tanácsra vállaltam az operációt, de nem hittem volna, hogy ez a folyamat ilyen hosszadalmas lesz" - mondta a Blikknek Biros, megkönnyebbülten hozzátéve, hogy a második szövettani eredmény már negatív lett.

Bár Biros minden lelete rendben van, a fertőzésveszély miatt addig nem mehet vissza a medencébe, amíg az új bőrréteg teljesen ki nem alakul a sebén.

A tervek szerint november végén, a Barceloneta elleni Bajnokok Ligája-meccsen térhet vissza.