Szőke nőt próbált Rómába csempészni a focista

focivb elefántcsontpart japán csoportmérkőzés
RECIFE, BRAZIL - JUNE 14: Gervinho of the Ivory Coast celebrates after scoring the team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Cote D'Ivoire and Japan at Arena Pernambuco on June 14, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma támadója, Gervinho az elefántcsontparti válogatott Afrika-kupa-selejtezője után megpróbált egy szőke nőt Olaszországba csempészni, ám a klubtól kapott különgép pilótája nem engedett a focista kérésének.

A Kamerun elleni, múlt heti válogatott meccs után Gervinhót azon kapták, hogy az abidjani repülőtérről rmegpróbál egy nőt Olaszországba csempészni. A 27 éves játékos az AS Roma különgépével utazhatott vissza az olasz fővárosba, ám nem egyedül szeretett volna útra kelni.

Gervino romantikus alkat, bármit megtenne a szerelméért Forrás: FIFA via Getty Images/2014 FIFA/Mike Hewitt - Fifa

A támadó először lefizetett négy repülőtéri alkalmazottat, akik a kérésnek eleget téve szemet hunytak a fölött, hogy a társaságában lévő szőke nő is felszálljon a gépre. Ezek után a pilóta következett, aki - a szigorú előírásokra hivatkozva - nem fogadta el Gervinho ajánlatát, őt így hiába próbálta meg lefizetni az afrikai klasszis.

A szőke nőnek így el kellett hagynia a repülőt, a négy megvesztegetett repülőtéri alkalmazottat pedig kirúgták.