Vágólapra másolva!
A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 8-0-ra legyőzte a macedón csapatot.

A telki edzőközpontban rendezett szerdai összecsapáson a hazai csapat a 28. percben már három góllal vezetett. A találkozó legjobbja a mesterhármast szerző Sipos Lilla volt.

"Szerettünk volna győzelemmel búcsúzni az évtől és örülök, hogy ez sikerült. Tudtuk, hogy gyengébb ellenféllel fogunk játszani, de úgy gondolom, az ilyen kötelező mérkőzések is nehézséget okozhatnak" - nyilatkozta az MLSZ.hu-nak Markó Edina szövetségi edző.

"Próbáltunk új ritmust diktálni a három gólt követően, de vissza vettünk a tempóból, ezért az első félidő utolsó negyedórája nem tetszett. A második játékrészben sikerült javítanunk, kértem a lányoktól, hogy próbálják a tempót tartani, a cseréink is jól szálltak be. Örülök, hogy alapvetően jó játékot nyújtottunk és a lányok nem féltették magukat. Mindenki hozta az elvárt teljesítményt, de Csiszár Henriettát és Jakabfi Zsanettet külön is kiemelném. Utóbbi játékos például sokáig sérült volt, de remélem, az őszi Eb-selejtezőkre már egy, a mostanihoz hasonló kész csapattal tudunk majd felállni."

Barátságos mérkőzés:
Magyarország-Macedónia 8-0 (3-0)
Magyarország: Szőcs Réka – Szabó Boglárka (Mosdóczi 45.), Szeitl Szilvia, Demeter Réka (Tell Zsófia) Tóth Gabriella - Csiszár Henrietta, Hummel-Smuczer Angéla (Szuh Erika 62.), Rácz Zsófia (Vágó Fanni 45.) – Jakabfi Zsanett, Zeller Dóra (Pádár Anita 62.), Sipos Lilla
gól: Jakabfi Zsanett (14.), Sipos Lilla (18. 75. 82.), Zeller Dóra (28.), Hummel-Smuczer Angéla (59.), Vágó Fanni (70.), Csiszár Henrietta (81.)