Startupok, még öt napig pályázhattok!

A magyar startupoknak idén másodszor hirdeti meg ezt a lehetőséget a Loffice
Vágólapra másolva!
Vasárnapig lehet jelentkezni a nagyszabású versenyre Párizsban.
Vágólapra másolva!

2014-ben második alkalommal hirdet meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyarországi és a határon túli magyar startupok számára. A december 9 és 11 között megrendezett LeWeb verseny profiljából adódóan most olyan startupok jelentkezését várják a szervezők, amelyek a digitális innováció és az online-alapú üzlet területén dolgoznak. A nyertesekre 400 nemzetközi befektető és a világ meghatározó nagyvállalatainak vezetői várnak, akik a 3 napos párizsi program során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek.

A 3 legígéretesebb magyarországi vagy határontúli magyar startup ingyen állíthat ki, a jelentkezési határidő 2014. november 30-a éjfél. 400 befektető várja a leginnovatívabb csapatokat és ötleteket – no meg a Google, a Facebook, a Yahoo szakemberei.

A magyar startupoknak idén másodszor hirdeti meg ezt a lehetőséget a Loffice Forrás: Loffice


December 5-én, a második fordulóban a szakmai zsűri által kiválasztott startupok pitch session keretében, 3 perces előadásokban mutatják be projektjüket. Minden további részlet megtalálható itt.

A versenyről

A nemzetközileg elismert LeWeb digitális innováció konferenciát 2004-ben alapította Loic és Geraldine Le Meur, azzal a céllal, hogy a nemzetközi gazdasági élet kulcsszereplői, startupok, technológiai vállalatok és a média közösen feltárják napjaink legizgalmasabb trendjeit, vázolják az internet-alapú üzletek jövőjét. Világviszonylatban az ICT szektor kiemelkedő rendezvénye a rangos LeWeb, amelyre közel 80 országból érkeznek kiállítók, 3500 látogató és 400 befektető vesz részt az esemény 3 napján. Startup verseny is zajlik a konferencia keretében, amelynek köszönhetően 2013-ban a verseny győztese három hónap alatt félmillió Eurós befektetéshez jutott, a 2010-es verseny nyertes projektjét pedig a Google vásárolta meg 1,3 milliárd dollárért.