Új szerződést kínál Gerrardnak a Liverpool

Steven Gerrard, Brendan Rodgers, foci, Liverpool
UNITED KINGDOM, Liverpool : Liverpool manager Brendan Rodgers (R) listens to English midfielder Steven Gerrard during a training session at their Melwood training ground in Liverpool, northwest England, on November 7, 2012, ahead of their UEFA Europa League football match against Anzhi Makhachkala in Russia. AFP PHOTO/ANDREW YATES
Vágólapra másolva!
Új szerződést kínál a csapatkapitány Steven Gerrardnak a Liverpool, de mivel a futballista már 34 éves, valószínűleg nem fog olyan sok lehetőséget kapni a jövőben, mint eddig. Brendan Rodgers menedzser szerint a játékos most gondolkodik az ajánlaton.

"Tizenhat éve van itt, ő az az ember, aki megérdemli a legnagyobb tiszteletet és azt, hogy időt hagyjunk neki a döntésre" - nyilatkozta Brendan Rodgers, aki szerint Gerrard döntését nem a pénz fogja meghatározni.

"Egyvalami biztos: imádok Steven Gerrarddal dolgozni. Kétségkívül ő a legjobb labdarúgó, aki valaha pályára lépett a Premier League-ben, én pedig minden percét élveztem a közös munkának. Remélem, folytatódni fog" - mondta a szakember, egyben cáfolva azokat a híreszteléseket, hogy kettejük között feszültség, ellentét lenne.

Gerrard és Rodgers Forrás: AFP/Andrew Yates

Gerrard az elmúlt bő másfél évtized alatt közel 700 mérkőzést játszott a klub színeiben.