Kétszáz diplomás munkahely a tét

Vágólapra másolva!
Cégen belül szállnak ringbe a Randstad Holding leányvállalatai egy új központért és egy már meglévő bővítéséért. A két projekt összesen 200 új munkahelyet teremt majd. Magyarország esélyes arra, hogy nyerjen, de biztatóan áll Csehország és Malajzia is.
Vágólapra másolva!

Két projekt keretében összesen 200 új munkahelyet hozhat létre 2015-ben Magyarországon az 1960-ban alapított, Magyarországon tízedik évfordulóját jubiláló személyzeti tanácsadó cég. Baja Sándor, a Randstad Hungary ügyvezető igazgatója elmondta, az összesen két központhoz tartozó állásokon elsősorban tapasztalt munkavállalókra, illetve erős nyelvtudással rendelkező, diplomás fiatalokra számítanak. A kiélezett versenyben 39 különböző ország Randstad központjai vesznek részt, Budapestnek Prága és Kuala Lumpur paraméterei jelentenek kihívást. „A cseh infrastruktúra és gazdasági környezet előttünk jár, de a magyar Randstadnak nagyobb a szolgáltató központokkal kapcsolatos tapasztalata, és a magyar bérek is valamivel alacsonyabbak. Kuala Lumpur béreivel, infrastruktúrájával szemben pedig a szélesebb körű nyelvtudásunkkal és a munkaerő minőségével vehetjük fel a versenyt” – mondta Baja Sándor.

Jelenleg a Randstad Hungary mintegy 140 alkalmazottat foglalkoztat, ami a jövő év végéig 340 főre, középtávon ennek duplájára is bővülhet. „Az újonnan létrejövő pozíciók jó lehetőséget adnak majd a szakmai továbblépésre. A terveink nem alaptalanok: Magyarországon a vállalat az év első 10 hónapjában 11 százalékos növekedést produkált árbevételben, míg globálisan a Randstad Holding árbevétele 4,2 százalékos növekedést mutatott az előző év 3. negyedévéhez képest” – tette hozzá Baja Sándor.