Hárommilliót költöttek eddig Pásztor Anna ruháira

Pásztor Anna, Rising Star
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra ruháival már többször foglalkoztunk, a Rising Star női műsorvezetőjét szereti extra öltözékekbe bújtatni a tehetségkutató stylistja, de a zsűriben ülő Pásztor Anna is meglehetősen egyedi ruhákat ölt az élő adások alkalmával. A kollekciók azonban nem csak látványosak, hanem költségesek is: eddig hárommillió forintot költött Pásztor Anna ruháira a TV2.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem csak érdekes ruhákat, de különleges fejdíszeket és ékszereket is kap, amikre nem sajnálja a pénzt a csatorna. Pásztor Anna szívesen bevállalja az extrémebb összeállításokat, Holdampf Linda az Origónak adott interjújában elmondta, hogy "nála jöhetnek a vagányabb, bevállalósabb darabok is."

A merészen csillogó anyagok és a kiegészítők azonban nem olcsók, a Bors információ szerint az eddigi hat adás alatt körülbelül hárommillió forintot költöttek ruhakölteményeire.

"Csak egyedi, magyar tervező ruháját adjuk Annára, vagy olyat, amit a csapatommal mi alakítottunk át. Ezeknek néha borsos áruk van, de garantáltan páratlanok. A kreativitásunkat könnyen kiélhetjük Annával, hiszen szívesen veszi fel ezeket a darabokat, arról nem is beszélve, hogy tökéletesen áll rajta minden. Egy igazi nő, aki tudja viselni a ruhákat" - mondta el a stylist.

Pásztor Annával készült hosszabb interjúnkat itt olvashatja, zord jelmezben pedig a Life.hu-n nézhet meg róla egy fényképet.

Pásztor Anna rózsákkal a hajában Forrás: TV2