Majka: Ha valaki belenéz a telefonomba, magyarázkodnom kell

Ördög Nóra Majka
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és Majoros Péter közösen vezetik a Rising Star-t a TV2-n, és nem csak a színpadon van meg köztük az összhang, a színfalak mögött is jóban vannak. Mint azt Majka az Origónak elmesélte, gyakran a telefonját is kölcsönadja kolléganőjének, ha a férjének szeretne üzenni.
Vágólapra másolva!

Majka biztonságban érzi magát műsorvezető társa mellett, szerinte Ördög Nórának olyan tapasztalata van a szakmában, hogy képes bármit megoldani. "Már az elejétől kezdve én voltam a kérdéses személy, Nóri meg a fix, úgyhogy neki kellett izgulnia, hogy kit kap maga mellé. Sokáig nem volt biztos, hogy én is beszállok, mert olyan sok volt az elfoglaltságom. Tudtam róla, hogy profi, és ekkora rutinnal a háta mögött csakis jól járhatok vele" - mesélte.

Úgy gondolja, minél több időt töltenek együtt, annál könnyebben megy a közös munka, de nem volt gondjuk az első adáskor sem. "Ő egy kis aranytündér, én meg tahó vagyok! Jó a kontraszt" - tette hozzá.

Ha Ördög Nóra telefonja lemerül, akkor rendszerint az övét kéri kölcsön, hogy férjének, Nánási Pálnak üzenhessen. "Az én telefonomról szokott szívecskéket küldeni a férjének. Ha valaki egyszer meglátja, hogy mi fut a Nánási név alatt a telefonomban, akkor biztos, hogy magyarázkodnom kell majd."

Ördög Nóra és Majka a Rising Star-ban Forrás: TV2