Sztárcsapatokkal játszhat a Haladás

Andrea Ranocchia (Inter), Felipe Anderson (Lazio), foci
ITALY, Milan : Inter Milan's defender Andrea Ranocchia (L) fights for the ball with Lazio's midfielder from Brazil Felipe Anderson during their Serie A football match Inter Milan vs Lazio at San Siro Stadium in Milan on December 21, 2014 . AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
Akár az Interrel és a Lazióval is megmérkőzhet a téli felkészülési időszakban a Haladás labdarúgócsapata, amennyiben összejön a klub olaszországi túrája.

Január 20-29-e között tíz napot Törökországban tölt a Haladás labdarúgócsapata, de elképzelhető, hogy ezen kívül még egy olaszországi edzőtábort is beiktatnak a zöld-fehérek.

A Vas Népe értesülése szerint elképzelhető, hogy a csapat február elején tíz napot Rómában tölt, és a Lazióval, illetve az Interrel is játszana edzőmérkőzést. A lap szerint a túrát Massimiliano Caroletti, a korábban Tommaso Rocchit Szombathelyre csábító marketingmenedzser szervezi.

Az Inter és a Lazio is ellenfél lehet Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A Haladás hétfőn megkezdi a felkészülést, az első edzésen három új játékos is játékra jelentkezik. Kispestről Raffaele Alcibiade és Andrea Mancini érkezik, míg a 23 éves középpályás, Nagy Patrik a német negyedosztályú SV Seligenportenből igazolhat Szombathelyre.