Singh Viki: Nem lehet kivágott ruhám

Rising Star, Viki, TV2
Vágólapra másolva!
Noha édesapja indiai származású, a Rising Star énekesnője még sosem járt Indiában. Kultúrájukat azonban gyermekkora óta ismeri, zenéjük nagy kedvencévé vált, és a tehetségkutatóban való szereplésére is kihat, hogy megfeleljen szabályaiknak. Singh Vikit először próbálták otthon lebeszélni az éneklésről, ma már azonban elismerik és közösen izgulják végig az adásokat.
Vágólapra másolva!

Szülei azt szerették volna, ha jogásznak tanul, vagy édesapja nyomdokaiba lép és az üzleti pályán helyezkedik el. Remélték, hogy a zene iránti rajongását idővel kinövi, és szakmát választ magának. "Nagyon fájt, hogy életem legfontosabb dolgában nem kaptam meg azt a visszajelzést, amire vágytam. Mindig apukámnak akartam bizonyítani. Ma már elfogadja a döntésemet, és jobban izgul az adások előtt, mint én."

"Kiskorában is nagyon szeretett énekelni, kórusban is fellépett, aminek nagyon örültem. Mikor nagyobb lett, szerettem volna, ha egyetemre megy és jó munkahelyet szerez. Minden szülő azt szeretné, hogy a gyermeke jó pozícióba kerüljön. Volt belőle egy kis konfliktus, de láttam, hogy tényleg szereti a zenét és jól is csinálja" - mesélte az édesapja, aki nagyon fiatalon került Magyarországra, több időt töltött Európában, mint Indiában.

A versenyben is a tiszteletben tartja apja értékrendjét Forrás: TV2 Sajtószoba

A Rising Star versenyzője még sosem járt Indiában, a kultúrát azonban jól ismeri. "Tisztelem az apámat, és tudom, hogy ő nagyon laza az indiai apukákhoz képest. Nem kényszeríti rá az akaratát a gyermekére, elfogadóbb. A kulturális különbségek nyilvánvalók, Indiában teljesen más az értékrend. Egy időben rengeteg indiai zenét hallgattam, ezt fel is lehet fedezni az énektechnikai tudásomban, gyermekként magamba szívtam" - mesélte a Fem3Café-ban.

Produkcióival minden esetben meg akar felelni a nézőtéren ülő szülőknek, de nem csak a dalra kell figyelnie. "Fontos, hogy ne legyen olyan ruha rajtam, ami túlságosan kivágott. Nem akarom olyan helyzetbe hozni őt, ami számára kellemetlen. Mindig szolid ruhákban állok színpadra, és mindig kérés a stylisttól, hogy ne mutasson túl sokat a kiválasztott darab."