Mégsem a SuperTV2-n indul az Éden Hotel

Berki Krisztián, Éden Hotel 3.
Vágólapra másolva!
Médiaipari berkekben már lehetett arról hallani, hogy a jobb nézettség reményében mégis a TV2-re megy a reality, amelyet eredetileg a SuperTV2-re szántak. Az első két évad még a Viasat3-on futott.
Vágólapra másolva!

Február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotel Berki Krisztiánnal, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérő műsora, az Éden Éjjel lesz látható. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat.

Berki Krisztián, Éden Hotel 3. Forrás: Facebook

A TV2-n sugárzott legfrissebb epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttér információk, kimaradt jelenetek - köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők - közölte a csatorna.

Szavazzon!

Egy hónap múlva indul az Éden Hotel. Nézi?