Mayweather és Pacquiao telószámot cserélt

Pacquiao plans if Mayweather says no (FILES) In this September 3, 2014 file photo, Filipino boxing star Manny Pacquiao gestures on arrival for a press conference with fellow boxer Chris Algieri in Los Angeles, California. Pacquiao has a plan in place if y
(FILES) In this September 3, 2014 file photo, Filipino boxing star Manny Pacquiao gestures on arrival for a press conference with fellow boxer Chris Algieri in Los Angeles, California. Pacquiao has a plan in place if yet another bid to fight Floyd Mayweather fails -- a May 30 bout, possibly against England's Amir Khan. Pacquiao promoter Bob Arum told ESPN January 26, 2015 that a backup plan if a hoped-for May 2 blockbuster against unbeaten US star Mayweather falls through is a fight four weeks later in Las Vegas, New York, London or Abu Dhabi. AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN
Vágólapra másolva!
Megtörtént az első kontaktus a jelenkor két nagy bokszbajnoka, Floyd Mayweather és Manny Pacquiao között - igaz, még csak beszélgettek egyet egy NBA-kosármeccs szünetében.

Kedd este Miamiban különleges eseménynek lehetett szemtanúja a Milwaukee Bucks-Miami Heat kosármeccs közönsége, ugyanis Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao is a helyszínen nézte a találkozót.

A két fél egymással szemben foglalt helyet a pálya ellentétetes oldalán, majd szünetben a veretlen amerikai átment a filippínó riválisához, ezzel megtörtént a nagyágyúk első személyes találkozása - írta a Profiboksz.hu.

A jelenlevők szerint Mayweather kérdőre vonta Pacquiaót, hogy mégis milyen szerződésről beszélnek a sajtóban, amit ő aláírt, és többször megmondta neki, és a jelenlevő ügynökének, Michael Koncznak, hogy ne hazudozzanak, ha mást nem tudnak, akkor inkább hallgassanak. Pacquiao állítólag mindezt csendben hallgatta végig, Koncz pedig azt állította, hogy ők csak azt mondják, amit Bob Arumtól tudnak.

Pacquiao itt még Kaliforniában Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Mayweather ezután elmondta, szeretné a meccset, de inkább maradjanak csendben, amíg a tárgyalások folynak, mert nem igazán értékeli az ilyesfajta süketelést. Az amerikai sportoló elkérte Pacquiao telefonszámát, majd ő is megadta a sajátját, így már közvetlenül is beszélhetnek egymással. A két ökölvívó kézfogással fejezte be a beszélgetést.