Hová tűnt a Barátok közt Magdi anyusa?

Magdi anyus visszatér a Barátok Köztbe
Szórakozz rovat, Fodor Zsóka
Vágólapra másolva!
Fodor Zsóka tizenegy évig alakította Magdi nénit a Barátok közt-ben, 2009-ben írták ki karakterét. Azóta néhányszor visszatért a Mátyás király térre, de újabb sorozatszerepet nem vállalna, csak vendégként tűnik fel néha a képernyőn. A színésznő az Origónak elmesélte, hogy jelenleg több színházi darabban is játszik, Kalamár Tamás producerrel jó kapcsolatban maradt, és tisztában van vele, mennyi mindent köszönhet a Kertész család anyusának.
Vágólapra másolva!

Nem bánja, hogy kiszállt

Boldog életet él, és máig nem bánta meg, hogy kiszállt az RTL Klub sorozatából. "Egyáltalán nem hiányzik, nagyon boldog életet élek, Békéscsabán, Budapesten és Sopronban is színházban játszom, a tévében pedig csak néha szerepelek. Meg szoktak hívni beszélgetős műsorokba, voltam a Ridikül-ben, és a FEM3-on, egykori főnökömmel, Kalamár Tamással pedig máig jóban vagyunk, pont a napokban ebédeltünk együtt. Hívtak vissza a tévébe, de nem vágyom állandó szerepre, kiélveztem a sorozatszereplésnek minden örömét és megtapasztaltam minden fáradtságát. Most már csak azt vállalom, amihez kedvem van."

Nem vágyik vissza a sorozatba Forrás: RTLKLUB

„A televíziónak nagy ereje van, tudom, hogy az ismertséget Kertész Magdi szerepe hozta meg nekem, noha előtte sem voltam semmivel rosszabb színésznő. Jelenleg egy üzletlánc arca vagyok, 53 üzletről mosolygok az emberekre, így sokszor még annak is ismerős vagyok, aki nem nézte a Barátok közt-öt" - mesélte.

Fél pohár víz

„Meg szokták kérdezni, hogy mitől van ilyen pozitív kisugárzásom, és akkor azt felelem, hogy azért, mert soha életemben nem panaszkodom. Aki folyton a rosszat látja és mondja másoknak, az hamar légüres térben találja magát, mert elpártolnak mellőle. A fél pohár víz elve alapján élek: ha az ember nagyon szomjas és kap egy fél pohár vizet, akkor hálát kell adnia, hogy olthatja kicsit a szomját, nem pedig dünnyögni, hogy milyen kevés jutott. Én boldog vagyok, ha kapok egy fél pohár vizet, és most sem panaszkodom, nagyon jól érzem magam a bőrömben, és örülök, mikor az emberek azt mondják, hogy nem nézek ki annyi idősnek, mint amennyi vagyok" - mondta.

"Hová tűnt?"-sorozatunk előző darabja: Király L. Norbi, volt X-Faktoros