Tele volt meglepetéssel a Két pasi - meg egy kicsi vége

Két pasi - meg egy kicsi Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones
11. hely: Walden Schmidt (Két pasi meg egy kicsi) - 1,3 milliárd dollár
Vágólapra másolva!
Tizenkét évad után rajzfilmes betéttel és neves vendégszereplőkkel búcsúzott a Két pasi - meg egy kicsi. De vajon Charlie Sheen benne volt? Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

A Két pasi - meg egy kicsi régóta várt fináléja egy színes kavalkádba fulladt, amelybe az alkotók láthatóan megpróbáltak mindent belezsúfolni. Volt rajzfilmes betét a Bolondos dallamok-ból ismert Cucu malaccal, producerre zuhanó zongora és olyan sztárvendégek, mint Arnold Schwarzenegger, Christian Slater vagy John Stamos - a rajongókat azonban valószínűleg az izgatta a legjobban, hogy Charlie Sheen visszatér-e a végjátékra.

Nos, nem tért vissza. A karakterét ugyan lehetett látni hátulról, ő maga azonban nem jelent meg, pedig az alkotó, Chuck Lorre elmondása szerint felajánlották neki a lehetőséget - a színész azonban nem élt vele, így az utolsó epizódot inkább telenyomták utalásokkal, amelyek a Sheen körüli balhékra vonatkoztak. A nézők újra láthatták viszont Jake-et és alakítóját, Angus T. Jonest, aki nagyon izgatott volt az újbóli közös munka miatt.

Végül Charlie Sheen nélkül ért véget a sorozat Forrás: CBS

Lorre a Varietynek nyilatkozott hosszabban a finálé után, ahol azt is elmondta, hogy évekkel ezelőtt még jóval szokványosabb befejezést szántak a szériának, például Jake-et elküldték volna főiskolára, a többiek pedig ott zokogtak volna a háttérben. Hogy a mostani lezárással mennyire voltak elégedettek a rajongók, azt nehéz megítélni, Lorre honlapja mindenesetre egy időre összeomlott a terheléstől.