Hallgasd meg Rihanna legújabb dalát!

Rihanna Concert 2013
Barbadian singer Rihanna performs on stage, on July 10, 2013 in Monaco. AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nem csak a hangját adja a DreamWorks új animációs filmjéhez, hanem még dalt is írt hozzá. 
Vágólapra másolva!

A Végre otthon című animációs filmet március 26-án mutatják be a mozikban, olyan hírességek hangjaival mint az Agymenőkből ismert Jim Parsons, a vígjátékok nagyja Steve Martin vagy éppen Jennifer Lopez. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott Rihanna is, aki nem csak hangját kölcsönözte egy karakternek, hanem dalt is írt a filmhez.

A Towards the Sun egy jóval pozitívabb dal a korábbi anyagokhoz képest Forrás: AFP/Valery Hache

Rihanna bizsergető falzettjével indító Towards the Sun simán lehetne rádiósláger is, sőt kifejezetten üditő egy pozitívabb hatású power-pop dalt hallani tőle, a sötétebb tónusú legutóbbi lemeze után. "Turn your face towards the sun / Let the shadows fall behind you" - támasztja alá a dal optimista hangvételét a szöveg. Idén ez már a második Rihanna dal, a Paul McCartney és Kanye West-el készített Four Five Seconds után, ami Rihanna 2015-ös nagylemezén is feltűnhet majd.

Ez már nem az első filmes vonatkozása az énekesnőnek. Legutóbb az Annie remake-jében cameózott, 2013-ban saját magát alakította az Itt a vége című vígjátékban. 2012-ben pedig szerepet kapott a Csatahajó című popcornmoziban, Liam Neeson, Taylor Kitsch és Alexander Skarsgard oldalán.