Berúgni ment Kubába az amerikai showman

Conan O'Brien Kuba
Vágólapra másolva!
Conan O'Brien rumozással, szivarozással és tánctanulással írt tévétörténelmet, több mint ötven év után az első amerikai volt, aki Kubában készíthetett műsort.
Vágólapra másolva!

A vállalkozás történelmi jelentőségéről már írtunk korábban, március 4-én pedig le is ment a Conan ominózus adása, amelyben az Egyesült Államokban népszerű showman, Conan O'Brien Kubába látogatott.

Az már az első képkockákból látszott, hogy a sztereotípiákat erősíti, ugyanis utcazenére vonult be fehér öltönyben, leült egy mojito és egy szivar mellé, majd spanyolul üdvözölte a nézőket, de nagyjából az első mondat után angolra váltott, jelezve, hogy ennyi volt a spanyoltudása. Itt megnézheti a show első négy percét:

A későbbiekben O'Brien beült egy spanyolórára is, majd ellátogatott egy rummúzeumba, ahol arról panaszkodott, hogy túl hosszú a túra a kóstolásig – a végén azonban bepótolt mindent, a bárban fetrengett két üveg rummal, és azt kiabálta az idegenvezető csajnak, hogy ott akar maradni vele Kubában. Egy szivargyárban kevés sikerrel próbált még szivart sodorni, rumbázni viszont tűrhetően megtanult, azt mondta, attól fél, hogy a partnere belé fog szeretni.