Bérelt helyük van a Real gyengélkedő csatárainak

(L to R) Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo, Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale and Real Madrid's French forward Karim Benzema take part in a training session at Valdebebas training ground in Madrid on August 18, 2014, on the eve of the Spanish Super Cup match Real Madrid CF vs Atletico de Madrid. AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időszak sikertelensége ellenére kitart csatársora és hadrendje mellett Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Az olasz szakember közölte, nem fogja feláldozni a - Spanyolországban csak BBC-nek becézett - Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo támadósort a hagyományosabb 4-4-2-es felállás kedvéért.

"Nem változik stílusunk, ők hárman már sokat tettek értünk és a teljes bizalmamat élvezik" - jelentette ki Ancelotti hozzátéve: a csapat többi tagja nem segíti megfelelően az elől lévőket.

Ronaldo, Bale, Benzema Forrás: AFP/Gerard Julien

A portugál Ronaldo - akiről a minap az is kiderült, hogy mostanában pocsék szabadrúgáslövő - mindössze öt gólt szerzett idén, míg a walesi Bale a legutóbbi nyolc meccsen nem talált a kapuba.

Az Athletic Bilbaótól elszenvedett hétvégi vereséget követően a fővárosiak visszacsúsztak a második helyre a Primera Divisiónban. A Bajnokok Ligájában ugyanakkor kedden javíthatnak, mivel kényelmes helyzetből, 2-0-s előnyről várhatják a Schalke 04 elleni nyolcaddöntős visszavágót.