Hamarosan érkezik a magyar kultúr sci-fi film

Lámpagyújtogatók sci-fi
Vágólapra másolva!
Elkészült a főcímdal, az emberiség első filmes csillagközi üzenetéhez, avagy a Lámpagyújtogatók című magyar kultúr sci-fi-hez. 
Vágólapra másolva!

Az már a film korábbi előzeteséből is kiderült, hogy egy nem akármilyen kísérletbe vágott bele a rendező, Dr. Százados Miklós, akinek elmondása szerint a Lámpagyújtogatók című kultúr sci-fi egy példátlan összefogás eredményeként jött létre.

Lámpagyújtogatók tavasszal kerül bemutatásra Forrás: Lámpagyújtogatók Facebook

A saját erőből és baráti segítséggel készült film nem csekélyebb céllal bír, minthogy az interjúkon keresztül hiteles mai képet fessen az emberiségről egy idegen civilizációnak. Alaptörténete szerint egy idegen civilizáció nagy erősségű rádiójeleit észlelték Magyarországon és egy maroknyi csapat kapja a megbízást, hogy elkészítsék az emberiség első filmes csillagközi üzenetét egy távoli galaxisba.

A világ első kultúr sci-fijében 42 ismert és elismert zenész, művész, tudós, kutató, szakember, üzletember és sportoló honfitársunktól várjuk a végső választ a földi lét alapvető kérdéseire.

A szereplőgárda tagja Takáts Eszter is, aki a filmhez készült főcímdalért is felelős, a Pille formációt képviselő Fodor Dávid és Hosszú Attila masszív és méltóságteljes, elektronikus hangzásával megtámogatva. A dalhoz készült szöveges videoklipben Fényes Lóránd és Francsics László asztrofotósok alkotásai hívják pszichedelikus utazásra a hallgatókat.

Idén tavasszal debütáló film egy különleges országos esemény keretei között mutatkozik be, illetve online előszőr az Origón lesz majd látható.