Miért dobálnak folyton pizzát egy asszony házára?

Pizza, Breaking Bad
Vágólapra másolva!
A Totál szívás, Breaking Bad rajongói szerint jó móka, a lakó szerint egyáltalán nem az.
Vágólapra másolva!

Az itthon mérsékelt sikert aratott Totál szívás, az USA-ban imádott Breaking Bad rajongóiról ír a Variety, ugyanis a sorozat harmadik évadjában látható jelenetet másolják. Ebben Walter White egy hatalmas pizzás dobozzal kijön a házából, fortyogva, dühöngve, majd eldobja azt, egy pizza pedig a tetőn landol. A jelenet itt látható.

A lap szerint sok rajongó odamegy a szériában látott, Albuquerque-ben található házhoz, amelyben a tulajdonosa, egy nő lakik, feldob egy pizzát a tetőcserepekre, majd vígan lefotózza magát a tévében sokszor látott helyszínen. A helyzet annyira elfajult, hogy a showrunnernek, Vince Gilligannek is közbe kellett lépnie, megkérte a szeleburdi ifjakat, ne tegyék többet.

Jonathan Banks színész ennél tovább is ment, konkrétan megfenyegette őket: azt mondta, hogy ha elkapják a pizzadobálókat, nagyon rossz lesz nekik. Banks egy olyan hidegvérű, ijesztő karaktert alakított, aki szemrebbenés nélkül likvidált bárkit, úgyhogy neki biztos szót fogadnak a sorozat túl lelkes hívei.