Vágólapra másolva!
Florentino Pérez klubelnök kitart a Real Madrid futballcsapatának vezetőedzője, az olasz Carlo Ancelotti mellett az utóbbi időszak gyenge eredményei ellenére.

"Mélyebb önkritikára van szükség, el kell ismernünk, hogy nem a legjobb pillanatokat éljük át - fogalmazott az elöljáró. - A klubnál azonban töretlen a bizalom játékosaink és az edzőnk iránt."

Pérez szavai szerint "történt, ami történt, s függetlenül attól, hogy mi fog történni a következő hetekben, Carlo Ancelotti marad a csapat trénere".

A klubelnök a BL-címvédő Real Madrid megtorpanására reagált: a spanyol bajnokságban a hétvégén kikapott az Athletic Bilbao vendégeként 1-0-ra, így át kellett adnia az első helyet az FC Barcelonának, majd a kedd esti, hazai visszavágón - az idegenbeli 2-0-s sikert követően - 4-3-ra alulmaradt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a német Schalke 04 együttesével szemben.

Bár ezzel együtt - összesítésben 5-4-gyel - továbbjutott, a Santiago Bernabéu Stadionban kifütyülték Crisitiano Ronaldóéket a szurkolók.