Nem lesz többet Viva Comet-gála

VIVA Comet 2014 hooligans
Vágólapra másolva!
Nagyszabású aréna show helyett országos turnéra indul a zenecsatorna.  
Vágólapra másolva!

A Viva Comet hazánk egyik jelentős könnyűzenei eseménye, mára már tizennégy éves múltra tekint vissza. A főként fiatalok körében kedvelt zenecsatorna minden évben az aktuális igények szerint alakította a díjkiosztó-gálát, ám kiemelten fontosnak tartotta, hogy az eredeti koncepciónak megfelelően a Comet egy nagyszabású showműsor legyen, mely speciális színpadi produkciókkal ad teret a magyar előadóknak.

2015-ben azonban jelentős változás következik a csatorna életében, hiszen nem lesz többet nagyszabású aréna show, helyette országos turnéra indulnak, Viva Beatz néven.

VIVA Comet-gála 2014-ben a Budapest Papp László Sportarénában Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felmértük a lehetőségeket és azt a döntést hoztuk, hogy a piaci igényeket szorosan követve a rendezvény jelenlétünket 2015-ben új alapokra helyezzük. Így idén nem egyetlen nagyszabású gálára koncentrálunk, hanem útjára indítjuk a VIVA Beatz-et, így szponzorainkkal közösen kidolgozott, több helyszínes, egész éven átívelő eseménysorozattal kívánjuk támogatni a hazai előadókat” – nyilatkozta Lakinger József, a Viacom régiós marketing- és kommunikációs igazgatója.

Hogy mely városokba jut el a Viva Beatz, arról egyelőre még nincsenek bővebb információk.