Éden Apolka: Megindító és megrázó volt a monológ

Éden Apolka, Éden Hotel
Vágólapra másolva!
Péntek este az ötödik párválasztó ceremónián Apolkának kellett elhagynia Costa Ricát, összesen 25 napot töltött az Éden Hotel-ben. Megrázó volt számára végighallgatni Peti monológját, és utólag már látja, hogy nem vette ki a részét a játékból.
Vágólapra másolva!

Peti a ceremónián Barbarát választotta, elmondása szerint Apolkában nem látta azt a játékostársat, akivel a fináléig juthatna. "Tisztában voltam azzal, hogy ez így fog alakulni, de arra nem számítottam, hogy ennyire drámai lesz a kiesésem. Nagyon megindító és megrázó volt végighallgatni Peti monológját. Kicsit sokkolt, hogy ennyire őszintén és közvetlenül elmondta, hogy ő hogy érez."

Peti Barbarát válaszotta a pénteki ceremónián Forrás:TV2

"Úgy fogom fel, hogy egy önismeretei tréning volt, nagyon sokat tanultam belőle magamról és az emberekről. Nem bánom, hogy ez része volt az életemnek. Rájöttem arra, hogy teljesen izolált környezetben minden érzelem felnagyítódik, sokkal mélyebben élik meg az emberek az eseményeket ilyen mikroközösségben. Megtanultam, mik a határaim, meddig mehetek el, mi az, ami nincs rám jó hatással" - mesélte.

"Nem vagyok visszahúzódó ember, de érdememben nem vettem részt a játékban, nem lendítettem előre a játék menetét" - részletezte a Mokkában.

Önismereti tréningként tekint a játékra Forrás: TV2

Hétfőn egy valódi páros érkezik, de addig is szavazhat:

Szavazzon!