Vágólapra másolva!
Óriási szerencséje volt a Detroit hokisának, akit egy korcsolya talált arcon.

Ijesztő jelenet játszódott le a Detroit-Ottawa NHL-meccsen: a detroiti Drew Miller a korongot szerette volna megkaparintani, amikor az egyensúlyát elvesztő Mark Stone arcon találta a korcsolyájával. Miller az arcához kapott, majd gyorsan lekorcsolyázott a pályáról, miközben azt érezte, hogy erősen vérzik.

"Az első reakcióm az volt, hogy minél gyorsabban elhagyjam a pályát, és megmutassam a sérülésem az orvosnak. Nem tudtam pontosan, hogy hol ért a vágás, csak azt éreztem, hogy valahol a szemem környékén. A seb miatt a szemem is megtelt vérrel, ezért beletelt egy kis időbe, mire az orvos egyáltalán meg tudta állapítani, hogy hol sérültem meg. Amikor sikerült a vérzést lecsillapítani, és mindkét szememmel tisztán láttam, akkor nyugodtam meg teljesen. Nagyon boldog és szerencsés vagyok, hogy nem történt nagyobb baj" - nyilatkozta Miller, aki vissza akart térni a harmadik harmadban, de inkább lebeszélték róla.

A szemhéjától induló, nagyon csúnya sebet 60 öltéssel varrták össze, de jellemző Miller mentalitására, hogy a Detroit következő meccsén, az arca előtt rácsot viselve már játszani szeretne. Miller azt mondta, valaki figyelhetett rá odafentről, hogy a szeme megúszta a balesetet, így a pályafutása nem tört derékba. "Csak a varratokkal és a seb okozta fájdalommal kell megbirkóznom, de ez a jobbik eset" - tette hozzá a 31 éves balszélső.