David Duchovnyt már nem rémíti meg semmi

david duchovny
Vágólapra másolva!
David Duchovny legközelebb egy Charles Manson után nyomozó rendőrt fog játszani, most beszélt először új munkájáról.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban május 28-án indul az Aquarius című sorozat, amelyet tavaly mi is listáztunk az ígéretes szériák között. David Duchovny egy Los Angeles-i zsarut fog játszani benne, aki egy eltűnt személy után nyomozva eljut Charles Mansonhoz – még mielőtt a férfi ismertté válna sorozatgyilkosként.

Az X-akták és a Kaliforgia után már nem tudják megijeszteni Forrás: AFP/Elsa

"Megcsináltam az X-akták-at – már semmi nem tud megrémíteni. De mondhatnám azt is, hogy megcsináltam a Kaliforgiá-t – már semmi nem tud megrémíteni" – mondta Duchovny az NBCUniversal sajtónapján, amikor megkérdezték tőle, hogy nem tartja-e túl félelmetesnek a sorozat témáját.

A színész szerint kifejezetten érdekes a szériában, hogy a hatvanas években játszódik, így a nyomozáshoz nem veszik igénybe a modern technikát – nem férnek hozzá olyan cuccokhoz, amelyeket a Helyszínelők-ben használnak, mindenben csak a saját agyukra, a saját képességeikre hagyatkozhatnak.

Duchovny elmondta azt is, hogy szerinte az Egyesült Államok nagyrészt Charles Manson miatt lett Reagan és Bush országa, a sorozatgyilkossághoz – amely többek között Roman Polanski egykori felesége, Sharon Tate életét követelte – ugyanis sokak szerint a Manson által is vallott hippi ideológia vezetett.

Duchovny legutóbb egy sörreklámmal borzolta a kedélyeket, aztán az X-akták tervezett feltámasztása miatt foglalkozott vele a sajtó – az Origónak pár éve nyilatkozott a Kaliforgia kapcsán.