Szorcsik Viki újra tévésorozatban tűnik fel

Egynyári kaland, Szorcsik
Vágólapra másolva!
Tíz éve kapta meg Judit főnővér szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban, amivel négy éven keresztül volt képernyőn, majd új feladatot kapott a TV2-től, a 10! című műsort bízta rá a csatorna. Szorcsik Viki április 26-tól újra sorozatszereplőként tűnik fel, a Duna TV-n startoló Egynyári kaland-ban szerepel majd.
Vágólapra másolva!

Az Egynyári kaland című új, hatrészes mini-sorozat a Dunán startol április 26-án, majd hat vasárnapon keresztül lesz képernyőn. Főszerepben Vecsei Miklóst, Rubóczki Márkót, Héricz Patrikot, Döbrösi Laurát, Dobos Evelint és Schmidt Sárát láthatjuk majd, de ismert arcok is feltűnnek: Mucsi Zoltán, Fullajtár Andrea, Kerekes Vica, Hirtling István, Kálloy Molnár Péter, Mátyássy Bence és Seress Zoltán is kapott szerepet.

Seress Zoltán és Szorcsik Viki a sorozat forgatásán Forrás: Bara Szilvia

Szorcsik Viki Klárika karakterét alakítja a sorozatban, aki a Vecsei Miklós által alakított Péter mostohaanyja. Csinos, szőke nőt, az apa második feleségét játssza, akit garantáltan nem az eszéért fognak majd kedvelni a nézők. A karakter mellékszereplője a fiatalokról szóló történetnek, nem fog gyakran felbukkanni, de ha megjelenik, mindenbe beleszól, semmit nem hagy kommentár nélkül.

A második feleséget alakítja Forrás: Bara Szilvia

A színésznő korábban azt mesélte az Origónak, hogy mivel sokat járja a világot, szívesen forgatna utazós szériát a színészet mellett. "Szinte minden összegyűjtött pénzemet utazásra költöm, készítettem egy saját utazás műsort, leforgattam a pilotot, ami a TV2-nél van jelen pillanatban, de még pénzt kell gyűjteni hozzá."