Újításokkal tér vissza A konyhafőnök

A konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub főzőműsorának második évada április 13-án startol, a zsűriben továbbra is Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József figyeli majd a játékosokat – azonban több változás is lesz az elsőhöz képest.
Vágólapra másolva!

A konyhafőnök a csatorna egyik legsikeresebb műsora volt tavaly, nem meglepő, hogy a második évad is képernyőre kerül. A főzőshow-ban továbbra is szakácsok mérik össze tudásukat, akik nem csak feladatokkal találják szembe magukat a konyhában, hanem olyan vetélytársakkal is, akikkel olyakor együtt, olykor egymás ellen kell dolgozniuk.

A konyhafőnök zsűrije ugyanaz maradt Forrás: RTL Sajtóklub

Az új évad újítása, hogy hosszabb, harminchárom részes lesz a szezon, a versenyzőknek pedig a stúdió falain kívül is bizonyítaniuk kell. A középdöntősök élesben próbálják ki magukat, az éttermekben pedig az ottani séfek irányítják majd őket. A főzőműsor eddig sem volt mentes a konfliktusos helyzetektől, nyilvánvalóan ez az újítás is rejt magában némi veszélyt: mit kezdenek majd az amatőr szakácsok a profik által üzemeltett konyhában, és mit szólnak a káoszhoz az ott dolgozók?

Az RTL Klub főzőműsorának első szériáját Kiss Kálmán nyerte, aki az októberi döntőben Wossala Rozina ellen harcolt a tízmillió forintos fődíjért és A konyhafőnök címért, a harmadik hely Tóth Marcié lett.