Ezzel teszi tönkre a nyarad David Guetta és a Black Eyed Peas

2015 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 3 GettyImageRank2 Forbidden Entertainment Event HORIZONTAL Musician MANAGER USA California SINGER MUSIC MUSIC FESTIVAL The Black Eyed Peas Indio - California Usher - Singer Will.I.Am Apl.de.A
INDIO, CA - APRIL 12: (L-R) Recording artists apl.de.ap, will.i.am of The Black Eyed Peas, DJ David Guetta, singer Usher, Taboo of The Black Eyed Peas and music manager Scooter Braun attend day 3 of the 2015 Coachella Valley Music & Arts Festival (Weekend 1) at the Empire Polo Club on April 12, 2015 in Indio, California. Mark Davis/Getty Images for Coachella/AFP
Vágólapra másolva!
A hétvégi amerikai Coachella fesztiválon hívta a színpadra David Guetta a Black Eyed Peas tagjait, hogy bemutassák legújabb számukat, az Awesome-ot.
Vágólapra másolva!

A közönség persze üdvrialgással fogadta őket, de mivel egy Guetta-fellépésen a zenében nehéz örömet lelni, így betudjuk annak, hogy végre valami friss inger érte őket.

Guetta lett a producere [az életművét ebben az írásban tekintettük át] is az együttes következő albumának, amit valamikor 2015-ben terveznek kiadni, pontos dátum egyelőre nincs. 2011 után ez lesz az első lemeze a zenekarnak.

Annyi érdekességet hozott a fellépés, hogy Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője nem lépett fel, pedig a színpad mögött ejtőzött a backstage-ben.

Az együttes az Awesome-ban is hozza a szokásos agyzsibbasztó színvonalat.

Ha Geszti Péter legújabb számához azt írtuk, hogy következetesen szétalázza a zenét, akkor a Black Eyed Peas létezésére és életművére szavak is nehéz találni. Az sajnos ennek ellenére is előre garantálható, hogy nyáron megint mindenhol ez fog szólni.