Elsírta magát a Real góllövője

Madrid, 2015. április 22.
Chicharito, a spanyol Real Madrid játékosa a szintén spanyol Atletico Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésen a Real otthonában, a Santiago Bernabeu Stadionban 2015. április 22-én.
Madrid, 2015. április 22. Chicharito, a spanyol Real Madrid játékosa a szintén spanyol Atletico Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésen a Real otthonában, a Santiago Bernabeu Stadionban 2015. április 22-én. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Vágólapra másolva!
Elsírta magát a kispadon az Atlético Madridnak lőtt győztes gólja után Javier Hernandez, a Real Madrid csatára.

Hernandez góljával a Real elődöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában, de nagyon nem volt könnyű legyőznie a városi riválist, jellemző, hogy csak nyolcadik próbálkozásra sikerült.

Szerda este is sokáig 0-0-ra állt a találkozó - a párharc pedig hosszabbításra -, mikor Hernandez bevágta a Cristiano Ronaldótól kapott labdát.

Pedig a Manchester Unitedtől kölcsönvett csatár nem fért be a Real kezdőjébe, most is csak azért játszhatott, mert Karim Benzema és Gareth Bale is sérült volt.

Ezek után érthető, hogy elszabadultak benne az érzelmek az egyébként is extázisban lévő Bernabeuban. Aztán adott egy hangulatos interjút, amelyben az Atléticót dicsérte, a következő ellenféllel pedig nem foglalkozott.