Hazaküldték az Éden Hotelből Nórit, akinek ügye négy napja téma

Nóri az Éden Hotelből
Vágólapra másolva!
Gábor, Loki, Peti sorra Nórinak adták a pillangófigurát a reality április 27-i adásában, így kiesett a játékból.
Vágólapra másolva!

„Egyetlen embertől esett rosszul, Lokitól, mert én mindig bizalmat szavaztam neki" – kommentálta a döntést a kieső. Eztán Gyula döntése már nem számított, ráadásul olyan zagyva szöveggel jött, hogy „betelt a poharam." Ő és Bence is Nórira tette a jelet, így ötből öten fordultak ellene.

„Sokkal rosszabbra számítottam. Azaz arra, hogy sokkal rosszabbul fogom ezt viselni. Nem vagyok bosszúálló, de néha gonoszkodtam" – magyarázta a szőkésbarna lány.

Nóri az Éden Hotelből Forrás: TV2

A médiahatóság és a TV2 is vizsgálja időközben, hogy történt-e erőszakos közösülésre irányuló próbálkozás a műsorban, az Éden Hotel április 24-i adásában – a videókon az látszik, hogy Gábor erőszakosan próbálkozik, a korábban vele kacérkodó Nóri ellenáll. A jelenetet a szerkesztők adásba engedték, de ma számos nőszervezet tiltakozott, mert ilyesmi képernyőre kerülhetett.

Fontos tudni, hogy amit most, áprilisban látunk, azt a TV2 felvette tavaly december és 2015 februárja között, azaz a ceremónia alatt nyilvánvaóan nem tudhatták, mekkora botrány lesz Gábor és Nóri kapcsolatából.