Dalpremier! Péterfy Boriék elcsavarják a fejed!

amorf ördögök, tövisházi, péterfy, tariska
Vágólapra másolva!
Modernebb hangzást kapott az egyik legelvarázsoltabb magyar zenekar, az Amorf Ördögök talán legkirályabb száma, a Valahol a fák alatt. A dalt itt a Quarton hallhatjátok először.
Vágólapra másolva!

Idén nyáron 8 év után újra összeáll az együttes, és lenyom néhány koncertet. A legelső május 8-án lesz a veszprémi Expresszóban, oda még lehet jegyet kapni, egyébként mindenhol teltház.

"Eredetileg 3 koncertet akartunk, hogy meseszerű legyen, de 5 lett belőle, mert az elsőnek meghirdetett A38-as fellépésre egy nap alatt elfogytak a jegyek" - mondta a Quartnak Tövisházi Ambrus, az együttes dalszerzője, aki a Liza, a rókatünder című film zenéjét is szerezte.

"Az összeállás apropója biztosan az, hogy hiányoztak ezek a dalok, de az ürügye az, hogy pont 10 éve jelent meg a Cellux-szimfónia című utolsó sorlemezünk, amit nagyon szerettünk koncerteken játszani, és ennek csinálunk most egy-az-egyben-eljátszós koncerteket" - tette hozzá.

"Ez a dal, amit most átdolgoztunk, azért fontos a zenekar életében, mert emiatt a dal miatt ismerkedett meg Péterfy Bori és Merényi Dávid (Bori férje, és a későbbi Péterfy Bori & Love Band fő videókliprendezője)" - magyarázta Tövisházi.

Az új verzióban az Amorf Ördögök idei felállása is szerepel: Nagy István csatlakozott (ex-Esti Kornél frontember), aki gitározik és énekel, például a refrénben hallható.