Szexmentes életre váltott a vallásos PSG-védő

David Luiz, Paris Saint-Germain, foci
FRANCE, Marseille : Paris Saint-Germain's Brazilian defender David Luiz controls the ball during the French L1 football match Olympique of Marseille (OM) versus Paris Saint-Germain (PSG) at the Velodrome stadium in Marseille on April 5, 2015. AFP PHOTO / BORIS HORVAT
Vágólapra másolva!
A PSG jelenlegi brazil védője, David Luiz egy Instagramon közzétett fényképpel számolt be arról, hogy barátja, az ugyancsak a párizsiaknál futballozó Maxwell segítségével a Pünkösdi Egyház tagja lett, és mindezt bemerítkezéssel pecsételte meg.

"Ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme, új jött létre" - írta a fényképhez, idézve Pál apostol korintusiakhoz írt második leveléből.

"Milyen csodálatos veled élni, Uram, köszönöm, hogy ennyire szeretsz engem, és vigyázol rám! Az életem a tiéd, és én a te szolgád vagyok! Minden döntésem központjában vagy! Szeretem Istenem! Ámen."

A 47-szeres brazil válogatott játékos úgy nyilatkozott, hogy tartózkodni fog a szextől mindaddig, amíg feleségül nem veszi barátnőjét, Sara Madeirát.

David Luiz Forrás: AFP/Boris Horvat

Nem David Luiz nem az első focista, aki hasonló fogadalmat tett, a mélyen vallásos Kaká korábban szintén úgy nyilatkozott, hogy aannak idején a kedvesével együtt a nászéjszakáig megőrizte szüzességét.