Feltörekvő techcégeket is díjaz a Deloitte

Vágólapra másolva!
Július 15-éig lehet jelentkezni a Deloitte céges versenyére. A Technology Fast 50 a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait keresi. A fiatal cégeket külön kategóriában díjazzák.
Vágólapra másolva!

Minden olyan vállalat jelentkezhet, amely 2011 és 2014 között minden évben legalább 50 000 eurós éves árbevételt produkált, székhelye pedig valamelyik közép-európai országban van.

Tavaly magyar cég győzött

A Deloitte megnyitotta a jelentkezést a tizenhatodik alkalommal megrendezett regionális versenyére. A Technology Fast 50 verseny Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit a megelőző négy évben elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. Az évek óta, töretlenül működő technológiai vállalatok mellett a feltörekvő cégeket idén is külön kategóriában díjazzák.

Tavalyi több mint tíz év után először újra magyar nyertese volt a versenynek. „A Szállás.hu 2259 százalékos árbevétel-növekedéssel kiérdemelt diadala után izgatottan várjuk az idei jelentkezők eredményeit” – mondta Csűrös Balázs, a Deloitte Tanácsadás üzletágának partnere. A versenyre azért érdemes benevezni, mert növeli a cégek láthatóságát, illetve a helyezéssel járó Fast 50 jelzés garancia a minőségre.

Újoncok is nevezhetnek

A Rising Stars kategóriában olyan kezdő vállalkozások indulhatnak, amelyek legalább három, de legfeljebb négy éve működnek, árbevételük pedig az elmúlt három év mindegyikében meghaladta a 30 000 eurót. A ranglista „Big 5” kategóriájában olyan gyorsan fejlődő nagyvállalatokat díjaznak, amelyek az elmúlt öt évben kiemelkedő növekedést produkáltak.

Az idei verseny jelentkezési határideje 2015. július 15. A rangsort ünnepélyes díjkiosztó keretében 2015 októberében teszik közzé. A kritériumokról részletesebben ezen a linken tájékozódhatnak az érdeklődők.